Sponsors

Geen afbeeldingen

Speelveld

Veld 26, De Schorre
Sportparklaan - Oostende
download Download route
view Bekijk plan

TWITTER FEED

Volg ons

facebook flickr twitter rss

RizVN LoginNIEUWSBRIEF

blijven van alle nieuwtjes betreffende onze club. Laat dan hieronder je mailadres achter

trooperbanner

Recreantentornooi Beveren 30 augustus

Met 2 last minute afzeggingen voor de start van ons vertrek konden de Piranhas maar rekenen op 8 gemotiveerde spelers om deel te nemen aan het tornooi te Beveren. Maar uiteindelijk kon dit de pret niet bederven. Door beroep te doen op Liev van het Hoppers team en Frederic van de Frontliners wisten de Piranhas toch een volwaardig team op te stellen tegen hun eerste tegenstander van de dag namelijk hun West-Vlaamse bondgenoten de Frontliners. Ondanks het feit dat we slechts 1 dame in de ploeg konden opstellen, keken we al voor de start van de wedstrijd op tegen een 0-2 achterstand.

Uiteindelijk was dit geen doorslaggevende maatregel en wisten de Piranhas hun eerste wedstrijd probleemloos te winnen.

Als 2de tegenstander troffen de Piranhas het team van Extra Time. Een geduchte meedinger als titelkandidaat van de dag. Dat het een zware klus zou worden was van vooraf aan geweten. Uiteindelijk werd het een thriller van een wedstrijd die op het scherpst van de snee werd gespeeld. 

Met aanvullende speler Pieter Brutsaert van de Frontliners behaalden de Piranhas hun 2de overwinning van de dag met 9-7 cijfers. 

Als 3de wedstrijd van de dag stonden de Titans uit Herentals ons op te wachten.

De Titans die een redelijk recente aanwinst zijn in het recreantencircuit, werden bij vorige confrontaties door de kustploeg onderschat, maar deze keer was dit niet het geval. 

Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en na een korte regendelay wisten de Piranhas een kleine voorsprong op te bouwen die ze niet meer uit handen gaven. Conclusie 3 overwinningen op rij.

Als afsluiter van de tornooidag kwamen de Piranhas uit tegen de Hoppers, een team dat al vele jaren meedraait in het recreantencircuit en vaste kandidaat is om bij tornooien in de top 3 te eindigen.

Alles werd op alles gezet en de laatste energie die nog bij de kustploeg restte werd nog aangewend om de laatste overwinning nog binnen te rijven. 

Met 4 op 4 waren de Piranhas niet de enige ploeg die in staat was om al hun wedstrijden van het tornooi te winnen. De Foots Players waren er eveneens in geslaagd om al hun wedstrijden te winnen. Aangezien zij een beter puntensaldo behaalden gingen zij uiteindelijk met de eerste plaats aan de haal. 

Met een 2de plaats mogen de PIranhas terugkijken op een geslaagd tornooi met tal van uitblinkers en een knap staaltje van team spirit. Volgende treffen wordt 13 september waar de Piranhas deel nemen aan recreantentornooi te Merksem, welke misschien de laatste van dit seizoen wordt.

panathlonbanner

charter

sportelen

sportkans