Speelveld

Veld 26, De Schorre
Sportparklaan - Oostende
download Download route
view Bekijk plan

TWITTER FEED

Volg ons

facebook flickr twitter rss

RizVN LoginNIEUWSBRIEF

blijven van alle nieuwtjes betreffende onze club. Laat dan hieronder je mailadres achter

trooperbanner

Oostende Piranhas recruteren!

Voor de ene is het nieuws, voor de ander oud nieuws, maar al 16 jaar lang leeft baseball en softball in Oostende en groeit onze club gestaag verder. 

Bij deze een warme oproep aan geïnteresseerden: we zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste, toffe, leuke, knappe, snelle, sportieve, competitieve, amusante, al dan niet balvaardige dames en heren om onze gelederen te versterken!

Wat bieden wij voor volwassenen?
- Recreatief softball: onze 'All stars' trekken er regelmatig op uit om een tiental tornooien per jaar te spelen. In een ongedwongen en losse sfeer spelen we een aantal wedstrijdjes en meten we ons met jong en oud. Er wordt géén ranking bijgehouden, m.u.v. de winnaar van de dag.
- Competitief slowpitch softball: wij nemen het ietsje serieuzer en stappen in een competitie. Hierbij spelen we een 12-tal matchdagen per seizoen, telkens op zaterdag en telkens 2 matchen op één dag. Een dosis competitiedrang misstaat wie hiervoor kiest, zeker niet.

Gedreven, enthousiast, leergierig zijn kernwoorden. Voorkennis, ervaring of extreme sportiviteit zijn het niet (maar mogen uiteraard altijd). Het spreekt voor zich dat we de eisen bij de slowpitchers net wat hoger leggen dan bij de recreanten.

1229 1100262503347120 1769444226445287014 n

Interesse in onze volwassenwerkingen? Stuur een maitje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom gewoon langs! 

Ben je op zoek naar een toffe, laagdrempelige maar ongelofelijk coole sport voor uw zoon of dochter? Houdt zoon- of dochterlief nood aan uitdaging en een kans om zich uit te leven?

Dan bieden onze jeugdwerkingen misschien wel een antwoord:

- Beeball Rookies (5-7 j): de Rookies lijken onze kleinsten, maar onderschat hen niet. Op een speelse manier leren wij de basis van baseball, balcontrole, spelinzicht aan. Steeds vanuit een leuke insteek of een tof spelletje. De rookies gooien hun eerste bal van het seizoen op 7 februari van 9.00-10.00 u. in zaal de Veiling, Mariakerke.
- Beeball Majors (8-9 j): voor onze Majors mag het al wat meer zijn: zij bouwen aan de nodige technieken en inzichten en nemen regelmatig ook deel aan vriendschappelijke tornooien. Het spel is aangepast aan hun kunnen en kennen, zodat iedereen persoonlijk maar ook als team het beste van zichzelf kan tonen. Op 7 februari start het indoorseizoen (zaal de Veiling, Mariakerke, van 10.00-11.30 u.).
- Baseball Juniors (10-12 j): onze nieuwste werking. De juniors zijn de start van het 'échte' baseball. Er wordt gespeeld met live pitching en catching en gaandeweg perfectioneren we de technieken. Onze juniors zijn deze week begonnen aan hun indoortrainingen (sportzaal VTI Oostende - Duivenhokstraat, van 9.30-11.30 u.).
Interesse in één van onze werkingen? Kom een kijkje nemen én proberen! Alle verdere informatie vind je op onderstaande flyer of via de vermelde coaches.

flyer jeugd mailing2

Voor alle algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of https://www.facebook.com/ostendpiranhas/

 

panathlonbanner

charter

sportelen

sportkans

 

heroos