TORNOOIWEEKEND

tornooiweekend2018 flyer

Speelveld

Veld 26, De Schorre
Sportparklaan - Oostende
download Download route
view Bekijk plan

TWITTER FEED

Volg ons

facebook flickr twitter rss

RizVN LoginNIEUWSBRIEF

blijven van alle nieuwtjes betreffende onze club. Laat dan hieronder je mailadres achter


header

trooperbanner

Tornooiweekend 15 & 16 september

tornooiweekend2018 flyerTornooiweekend zaterdag 15 en zondag 16 september in Sportpark De Schorre te Oostende! Op zaterdag trekken we de kaart van de jeugd met verschillende wedstrijden, familie-event, grime en onze burgerbarbecue. Zondag betreden onze all-stars (recreanten) de arena voor hun tornooi! Kom al onze Piranhas aanmoedigen en breng je gerust je ouders, lief, tantes, nonkels, oma's, opa's,... mee! #sportersbelevenmeer
#delenmaar

Pitch Magazine #11

pitch11U heeft ons enkele maanden moeten missen maar we zijn terug en dat zult u geweten hebben. We staan voor u klaar met meer energie dan ooit tevoren. 

Nu de zomermaanden in aantocht zijn, schotelen we u een nieuwe editie van ons Pitch magazine voor. Voor het eerst hebben we een dubbelinterview afgenomen bij twee kersverse Piranhas, vader Steve en dochter Rony. Hun interview lees je in ‘no pitch, no glory’.

Verder in dit Pitch magazine brengen we nieuws van verschillende fronten: we hebben enkele leuke weetjes verzameld in de rubriek catch news,  zetten de vernieuwingen van Kristof’s baseballshop op een rijtje en hebben we een verslagje van de start 2 baseballwerking en een wedstrijdverslag!

LEES PITCH NU

 

Pitch magazine #10

pitch nr10Beste Piranhas, supporters, ouders, sympathisanten

Gelukkig nieuwjaar! We wensen u en uw familie een gezond, sportief en geslaagd 2018!
We klonken tijdens de nieuwjaarsreceptie op zondag 7 januari al op een topjaar waarbij we toen ook even terugblikten naar 2017. In 2018 gaan we verder op de ingeslagen weg, u krijgt dus opnieuw een goedgevulde editie van uw vertrouwde Pitch magazine voorgeschoteld.
In dit tiende nummer, jawel, een eerste mijlpaal, blikken we graag nog even terug op de nieuwjaarsreceptie maar kijken we vooruit naar 2018 en zelfs al even naar 2019, want dan bestaat de tofste club ter wereld 20 jaar.

In dit nummer leggen we onze nieuwe penningmeester, Sylvia Derycker, op de rooster in onze rubriek ‘no pitch, no glory’, mag u enkele verslagen lezen van evenementen waarbij onze club in de prijzen viel en zetten we bij de start van dit nieuwe sportieve werkjaar
de verschillende coaches bij de respectievelijke werkingen even in de kijker. Neem ook uw agenda er alvast bij, want we hebben al een aantal data van evenementen die we graag met jullie delen! LEES PITCH
Veel leesplezier!

Nieuwjaarsreceptie

receptieBeste spelers, ouders, medewerkers en sympathisanten,

De kerstdagen zijn in aantocht, laat ons dan vooral ook terugblikken op een geslaagd baseballseizoen. Wij doen dit alvast met een goed gevoel. Nu, voor je het weet breken we het nieuwe jaar open en kan het nieuwe werkjaar 2018 aanvatten.

Dit doen we in stijl met onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie!
Wanneer? zondag 7 januari Hoelaat? van 10.30 tot 12.30,
Waar? Sportzaal De Spui, E. Moreauxlaan 1A, Oostende (Opex).

Sportieve try-out
Naast een natje en droogje in de cafetaria, bieden wij in de sportzaal ook een sportieve try-out aan, aan al wie eens wil proeven van onze sport. (gratis, geen specifieke uitrusting vereist).
De sportzaal wordt ingericht om te kunnen slaan, lopen, vangen en gooien.
Dus breng gerust een familielid of vriend(in) mee die het voelt kriebelen om te sporten en de baseballsport wel ziet zitten!
U kan u dus vrij verplaatsen tussen de cafetaria en de sportzaal.

Wat kun je verder zoal verwachten:

• Inschrijving.
• Verkoop merchandise, uniformen en gadgets.
• Zoektocht gemotiveerde medewerkers.  Wie wil zijn steentje bijdragen aan de club ?
• Info over clubactiviteiten in 2018
• Een leuke nieuwjaarsbabbel met de bestuursleden, coaches, spelers en alle aanwezigen.
• Bestuursverkiezing
• En een woordje van de voorzitter mag niet ontbreken

Maand van de sportclub

sbm algemene-posterWie wil beginnen met sporten moet soms wat drempels overwinnen. Lopen, fietsen, zwemmen? Het lijkt je allemaal wel leuk, maar... op je eentje sporten is ook maar alleen. Wie houdt van wat competitie heeft behoefte aan een uitdagende tegenstander, en wie sport voor het plezier wil achteraf misschien samen gezellig iets drinken.
Goed nieuws, want al die verlangens worden in één klap ingevuld door de sportclub bij jou in de buurt. Vind je sporten al leuk, dan wordt het nog plezanter in groep. Er staan trainers klaar om je te begeleiden én er is professioneel materiaal aanwezig, waardoor je nog meer resultaat uit je inspanningen kan halen. Maar het belangrijkste is dat je er contact legt met andere leuke sportivo's die op dezelfde golflengte zitten. Sporten onder vrienden is gewoon veel toffer. Waar wacht je nog op?
Tot eind september loopt in heel Vlaanderen de Maand van de Sportclub: op heel wat plekken kan je open trainingen, initiaties of proeflessen volgen. Ook de Piranhas bieden je de mogelijkheid om tijdens hun tornooiweekend op 9 september te komen proeven van baseball. Vanaf 15u kan je leren vangen, gooien & slaan. Alles wordt op een ludieke & speelse manier aangeleerd.

panathlonbanner

charter

sportelen

sportkans

 

heroos